Werkbezoek De Vennen 2018

Werkbezoek De Vennen 2018

Ieder jaar ontvangen de raadsleden en steunfractieleden een uitnodiging van De Vennen. Tijdens die ochtend worden we bijgepraat over de activiteiten, resultaten en plannen van De Vennen.

Dit jaar waren we te gast op zaterdag 16 juni. En we, dat waren Denise Kunst, Iris Jansen, Colinda Blous, Rob Biesheuvel, Cees Zwaal, Gert-Jan van Broekhoven en wethouder René Jansen. Kortom, de Volkspartij Dongen was goed vertegenwoordigd.

Presentatie De Vennen

In een heldere presentatie kregen we informatie over de financiële resultaten van De Vennen, uitgesplitst voor het zwembad en overige activiteiten. Onder overige activiteiten vallen onder andere fitness, maar ook alle paramedische behandelingen. Een zwembad kost nu eenmaal geld, dat is bekend. Maar door de goede resultaten van de andere activiteiten, hoeft de gemeente nu minder bij te dragen. Als deze ontwikkeling zich doorzet, en de vooruitzichten zijn goed, heeft De Vennen een prima ontwikkeling doorgemaakt.

De Vennen, presentatieDe Vennen, presentatie

De overdracht van de binnensportaccomodaties werd natuurlijk ook besproken. De eerste resultaten zijn goed

De renovatie van het zwembad kwam ook aan bod en we kregen een sfeerimpressie te zien van de plannen. We zijn heel benieuwd naar het resultaat, de eerste indruk is positief!

Rondleiding De Vennen

Na afloop van de presentatie liepen Rob en Denise mee met de rondleiding. We dachten dat we De Vennen wel kenden, maar waren benieuwd naar de uitbreiding van de fitness-ruimtes. Deze uitbreidingen zien er mooi uit, en de combinatie met vrijblijvend advies van fysiotherapeuten geeft goede ondersteuning voor sporters.

Verrassend was het bezoek aan de installaties van het zwembad. In eerdere jaren waren we niet “onder het zwembad” geweest. Het was dan ook erg leuk om die machines een keer te zien en meer te horen over de regulatie en het onderhoud van het zwemwater.

De Vennen, pompinstallatieDe Vennen, pompinstallatie

Tot slot, dankjewel aan De Vennen voor de gastvrije ontvangst, goede presentatie en leuke rondleiding! Als politiek: tot volgend jaar! Als bezoeker: tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *