Campagne-zaterdag

Campagne-zaterdag

Bijna Verkiezingen!

Op de zaterdag voor de verkiezingen is het traditiegetrouw de “campagne-zaterdag”. Alle politieke partijen zijn dan zoveel mogelijk zichtbaar in Dongen, maar ook in de kernen ’s Gravenmoer en Klein Dongen-Vaart.

De Volkspartij Dongen was sterk vertegenwoordigd! In groepjes van twee personen zijn de verschillende supermarkten bezocht. Vooral de winkelwagenmuntjes werden dankbaar in ontvangst genomen 😉 De bijbehorende folders namen de mensen dan ook aan.

Dit jaar waren er twee tuktuks gehuurd. Superleuk en zichtbaar zijn we daar de hele dag mee op pad geweest. In ’s Gravenmoer stond hij op het Dorpsplein, en reed Rob ermee heen en weer tussen Dongen en ’s Gravenmoer. Het hobbelde wel, maar tegelijkertijd een prima, opvallend vervoersmiddel.

Het was een erg koude dag, maar we warmden ons op bij de Bourgondiër. De ijsverkoper, die gratis ijsjes zou uitdelen, had op verzoek ook warme chocolademelk meegebracht. Bij een gevoelstemperatuur van -10C, vonden veel mensen dat inderdaad een beter idee dan een ijsje!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *